Cleanroom assemblage

Wanneer ultra clean eisen worden gesteld, zoals bij diverse halfgeleider gerelateerde producten, vindt de montage plaats in onze moderne cleanroom met UCV en UHF cleaning faciliteiten. Vanzelfsprekend bouwen wij ook systemen en modules buiten de cleanroom, onder andere voor de luchtvaartindustrie. In de regel bevatten de door ons ontworpen en gebouwde modules en systemen complexe mechanische delen.

NTS Norma beschikt over gekwalificeerde cleanroom medewerkers. Zij hebben specialistische kennis en ervaring, ook als het gaat om de toepassing van de juiste productiefaciliteiten. Daarbij vormt onze flexibel ingerichte lean manufacturing productieomgeving de aanvulling die ons aanbod compleet maakt.

NTS Norma biedt een totaaloplossing op maat voor de complete supply chain van grote en complexe cleanroom-precisie systemen. Daarmee zijn wij op dit gebied bij uitstek uw strategische partner.

Competenties:

  • 500 M2 oppervlakte
  • Cleanroom flowbox klasse 5
  • Cleanroom ISO klasse 7 (10.000)
  • Flow bench klasse 2
  • Mechanisch/mechatronisch assemblage en kwalificatie
  • Besmettingscontrole

Verbinden

NTS Norma heeft specifieke expertise in huis op gebied van verbindingen. Zo kunnen onze mensen en apparatuur ultra precies klinken, lijmen, dip solderen, vacuüm solderen en composieten samenvoegen. Het betreft meestal complexe en grote ontwerpen die uiterst nauwkeurig moeten worden verbonden. Vaak dient het ontwerp water en luchtdicht te worden geproduceerd dus uiterste precisie en duurzaamheid zijn van essentieel belang. Doordat wij over kwalitatief zeer hoogwaardige verbindingstechnieken beschikken komen onze opdrachtgevers uit zeer uiteenlopende branches.