Semiconductor

NTS Norma is een betrouwbare en flexibele leverancier voor machinebouwers in de halfgeleider industrie. Een voorbeeld hiervan is de productie van een meetsysteem voor wafers. We zijn een high tech bedrijf, zijn professioneel en zijn bijzonder goed in staat de marktbeweging te volgen.

Omdat de markt voor semiconductors nu eenmaal synoniem staat voor cycliciteit kunnen wij indien gewenst snel op- en afschakelen. Deze flexibiliteit en kwaliteit is voor veel van onze klanten cruciaal.

Analytical & Life Sciences

De medische markt vereist hoog technologische oplossingen en kennis. Hierbij sluiten de kerncompetenties van NTS Norma naadloos aan. Door onze hoge kwaliteitsstandaard en uiterste precisie zijn wij inmiddels bij veel medische bedrijven systeem leverancier.

Wij investeren in kennis en apparatuur om de medische markt optimaal te kunnen bedienen omdat wij een toenemende vraag verwachten naar complexe systemen en modules vanwege de groei van de wereldbevolking, de vergrijzing maar ook de groeiende welvaart van de rijke landen.

Optical

NTS Norma ondersteunt haar opdrachtgevers uit de optische markt door de technologie te versnellen en te optimaliseren zodat er effectiever naar antwoorden kan worden gezocht. Het resultaat draagt bij aan ontdekkingen die van invloed zijn op de gehele wereld. NTS Norma staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van precisiebewerking en ultra precisie modules zijn opdrachten waarbij high-performance centraal staat bij ons in vertrouwde handen.